Navigation
Navigation
Vore kirker...
Nr. Næraa
Bederslev
Uggerslev
Nr. Højrup
Kirkekor
Kirkekor
Menighedsråd
Nr. Næraa menighedsråd
Bederslev menighedsråd
Uggerslev menighedsråd
Nr. Højrup menighedsråd
Kirkepersonale
Nr. Næraa kirkepersonale
Bederslev kirkepersonale
Uggerslev kirkepersonale
Nr. Højrup kirkepersonale
Hvad gør man ved...
fødsel..
dåb og/eller navngivning..
konfirmation..
vielse eller velsignelse..
navneændring..
dødsfald..
Det sker

 

Johannes Nissen har ferie mellem d. 11/2 og d. 15/2, hvor embedet varetages af Suzanne Johansen og friweekend d. 16-17/2 og 9-10/3 hvor embedet varetages af Hans Otto Paludan .

 

 

Søndag d. 3/2 kl.10.30 i Nr. Nærå kirke er der afsked for kirkesanger Inger Pedersen, der har sunget i kirken i et kvart århundrede. (Hun holdt pr. 1/1 men juletiden var ikke så praktisk at markere det i).

 

Søndag d. 3/2 kl. 19.00 holder vi en kyndelmissegudstjeneste i Uggerslev kirke med levende lys, hvor konfirmanderne medvirker.

 

Torsdag d. 28/2 er der det filmaften kl. 19.00 i Kirkeskolen. I de senere år har Hollywood genoptaget traditionen for storslåede bibelske dramaer. Kravet om action og de mange muligheder for computergenererede effekter, gør dog at historierne kan virke meget anderledes end vi husker dem fra Bibelen. Historien om Moses er blevet filmatiseret mange gange, dette er den nyeste.

 

Onsdag 13/3 kl. 18.00 er der gudstjeneste i Nr. Højrup kirke ved spejderne fra Nr. Højrup KFUM-trop. Alle er velkomne. Spejderne står for det hele under præstens vejledning.