Navigation
Navigation
Vore kirker...
Nr. Næraa
Bederslev
Uggerslev
Nr. Højrup
Kirkekor
Kirkekor
Menighedsråd
Nr. Næraa menighedsråd
Bederslev menighedsråd
Uggerslev menighedsråd
Nr. Højrup menighedsråd
Kirkepersonale
Nr. Næraa kirkepersonale
Bederslev kirkepersonale
Uggerslev kirkepersonale
Nr. Højrup kirkepersonale
Hvad gør man ved...
fødsel..
dåb og/eller navngivning..
konfirmation..
vielse eller velsignelse..
navneændring..
dødsfald..
Det sker

Her i efteråret vil vi have et minitema om børnelitteratur, der begynder

Onsdag d. 11/9 kl. 19.30 hvor der er foredrag i kirkeskolen ved sognepræst Johannes Nissen, under titlen ”Børnebøger – ikke kun for børn”, som vil vise hvordan børnebøger har udviklet sig gennem de sidste par hundrede år, og hvordan de bedste af dem bestemt ikke kun er for børn.

 

I forlængelse heraf, er der

Torsdag d. 26/9 kl. 19.00 filmaften i kirkeskolen, hvor vi ser filmatiseringen af C.S.Lewis klassiske fortælling om fire børn, der kommer til en anden verden, hvor historien om Jesus udspiller sig anderledes end i vores verden.

 

Onsdag d. 9/10 kl. 19.00 er der salmesangsaften i Bederslev kirke med motetkoret. Denne aften vil vi synge salmer eller sange fra ”Kirkesangbogen”. Så mød op og foreslå det I vil synge, så vil kor og organist gøre deres bedste for at finde melodien og præsten vil forsøge at sige noget fornuftigt om indholdet. (Da ”Kirkesangbogen” indeholder mange pudsige ting, er det muligt vi kommer til at give op på enkelte forslag).

 

Torsdag d. 24/10 kl. 19.30 fortsætter vi vores tema i kirkeskolen, hvor Vanessa Balsby vil tale om billedsproget i ”Den lille prins” af Antoine de Saint-Exupéry. En bog, der bestemt er for både børn og voksne. Vanessa har skrevet sit universitetsspeciale om dette emne.