Navigation
Navigation
Vore kirker...
Nr. Næraa
Bederslev
Uggerslev
Nr. Højrup
Kirkekor
Kirkekor
Menighedsråd
Nr. Næraa menighedsråd
Bederslev menighedsråd
Uggerslev menighedsråd
Nr. Højrup menighedsråd
Kirkepersonale
Nr. Næraa kirkepersonale
Bederslev kirkepersonale
Uggerslev kirkepersonale
Nr. Højrup kirkepersonale
Hvad gør man ved...
fødsel..
dåb og/eller navngivning..
konfirmation..
vielse eller velsignelse..
navneændring..
dødsfald..
Det sker
Johannes Nissen har sommerferie mellem den 1/7 og den 29/7, hvor der indtil 21/7 henvises til sognepræst Hans Otto Paludan Krogsbølle præstegård, tlf. 6487 1101 og derefter til sognepræst Suzanne Johansen, Otterup tlf. 6482 1137.

 

 

Tirsdag d. 21/5 kl. 19.30 (Bemærk datoen ændret!) filmaften i Kirkeskolen i Nr. Nærå. I år er det 200 år siden dronning Victoria blev født, så vi vil se en film om den unge Victoria og hvordan hun blev til Dronning Victoria.

 

 

Onsdag d. 15/5 kl. 19.30 er der aftentur til Uggerslev kirke og (især) kirkegård. Kirkegården er i øjeblikket under omlægning. Dette er naturligvis en langsigtet proces da man skal tage hensyn til de eksisterende gravsteder. Vi vil se på hvad der allerede er sket og høre om planerne for fremtiden. Derefter drikker vi vores medbragte kaffe i kirken. Tilmelding ikke nødvendig.

 

 

Søndag d. 23/6 kl. 10.30 er der friluftsgudstjeneste ved Uggerslev kirke. Gudstjenesten kommer til at foregå på græsplænen foran kirken. Musikken bliver igen i år leveret af duoen Chapsticks.